Login · Register
January 23 2019 07:51:21

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 89
· Legújabb tag: Dorupiqo

Kövess minket a Facebookon!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás
Játszani fogsz a 7 Days a Stranger magyar verziójával?

Igen, mindenképpen.
Igen, mindenképpen.
100% [5 Szavazat]

Nem fogok.
Nem fogok.
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 10/12/2017 20:01

Archívum

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

02/01/2018 22:27
Kalandokban gazdag boldog új évet Mindenkinek!

01/01/2018 20:36
Boldog új évet! Smile

01/01/2018 00:22
Boldog új évet mindenkinek!

01/01/2017 19:10
Boldog Új Évet mindenkinek! Smile

01/01/2017 14:58
Boldog Új évet! Smile


Segítség a Dani Kalandjai: Hiányérzet (Demo) -hoz

Elakadtál a Dani Kalandjai: Hiányérzet Demójában?

 

Ne aggódj, nem te vagy az első! Sőt, egy normál nehézségű kalandjátékban általában mindenki el szokott akadni egy vagy több helyen. Szinte lehetetlen, hogy mindenki mindent azonnal tudjon :)

 

Amit javaslok, hogy mielőtt segítséghez nyúlnál, térj még egy kicsit vissza a jétékhoz. Nézz körül még jobban az adott helyszíneken. Beszélgess az emberekkel. Kombináld a tárgyakat egymással és a környezettel. Próbáld meg magadtól megoldani a feladványokat, mert akkor lesz teljes a játékélmény, ha a dolgokat Te oldod meg.

 

Mégse sikerül továbbjutni? Úgy érzed mindent megpróbáltál, de csak bolyongsz a játékban és nem jön a megoldás? Ha biztos vagy benne, hogy minden tőled telhetőt megpróbáltál, feladod és, segítséghez szeretnél forudlni, akkor használd a lejjebb található tipp rendszerünket. De vigyázz! Ha egyszer segítséget kérsz, nagy lesz a kísértés, hogy a legközelebbi problémánál gondolkodás nélkül újra segítségért rohanj!

 

A tipp rendszerben 1 linken 1 adott problémára találsz megoldást, ezzel elkerülve, hogy akár véletlenül is beleolvass a későbbi feladványok megfejtéseibe, vagy megtudj olyan információkat a történetből, amit még nem kéne. Ha okosan használod a tipp rendszerünket, akkor segíthetsz magadon, de megőrizheted a játék további részének élményét!

 

Figyelem! A tippek nem térnek ki minden apróságra, csak a nehezebb feladványokhoz nyújtanak segítséget! Mielőtt elkezded keresni a számodra szükséges tippet, győződj meg róla, hogy a játékban mindent megnéztél, mindenkivel beszéltél, minden fiókot átvizsgáltál, tehát minden alapvető dolgot megcsináltál, különben nem fogod érteni a tippet!

 

A tippek több lépésben, egymásra élpülve fejtik meg a feladványt. Haladj sorban és próbáld meg megtalálni azt a pontot, ahol elakadtál! Ha valamelyik linkre rákattintasz, egy ablak ugrik elő. Ne ilyedj meg, ez nem hibaüzenet, az ablak fogja tartalmazni a tippet :)

 

Kérlek ne kattints rá mindenre, csak arra a tippre, amire feltétlen szükséged van! A saját játékélményedet rontanád el, ha minden feladványt "agy nélkül", segítséggel oldanál meg! Minél nehezebb feladványt oldasz meg, annál nagyobb lesz a sikerélmény!

 

Tehát, hol akadtál el?

 

Nem tudok bemenni az ajtón.

Még mindig nem tudok bemenni.

A házban vagyok, nem tudom mit kell tenni.

Körbejártam mindent, nem tudom hogyan tovább.

Nem tudom hogy kéne telefonálni.

Nem tudom a telefonszámot.

Tudom mit kell keresni, de nem találom.

Még mindig nem találom.

Megvan a fecni, nem tudom a telefonszámot.

Még mindig nem tudom kitalálni a telefonszámot.

Tudom a megfejtést, de nem fogadja el a játék.

Megvan a szám, felhívtam, nem tudom most mit kell csinálni.

Nem találok semmi használhatót.

Sejtem már hol lehet a kulcs, de nem találom.

Nem találom a nadrágot.

Még mindig nincs meg a nadrág.

 

Vége. A Dani Kalandjai teljes verziójában megtudjátok a folytatást. A játék már javában készül!

 

 

Remélem megtaláltad a tippek között azt a részt, ahol elakadtál és megfelelő rávezetést kaptál.

 

Sajnálom, ha esetleg konkrét megoldást vártál egy-egy részhez és nem kaptad meg. Igyekeztem úgy leírni a tippeket, hogy éppen csak annyi rávezetést adjak, amennyi szükséges. Azt viszont garantálom, hogy ha kitartóan követed az adott tippet, 100 százalékosan megtalálod a megoldást :)

 

Vannak olyan részek a játékban, amikre nem tértem ki a tippekben, hiszen elég egyértelműek. Ha egy ilyen résznél akadtál el, valószínűleg egyszerű a megoldás, csak elfelejtettél megnézni valamit, vagy valamilyen jól látható tárgy elkerülte a figyelmed, amit fel kéne venni.

 

Ha sehogy se sikerül továbbjutnod a játékban, írj a fórumba! De kérlek igyekezz úgy fogalmazni, hogy ne lődd le a poént azok előtt, akik szeretnék egyedül megfejteni a feladványokat!

 

Végezetül annyit mondanék, hogy biztos sokakban felmerül majd, hogy lesz-e hagyományos "végigjátszás" a játékainkhoz. Azaz lesz-e szép hosszú egybefüggő szöveg, ahol minden egyes lépést részletesen leírunk, hogy mit hogyan kell csinálni a továbbjutáshoz. A válaszom egyelőre NEM. Nem tervezünk ilyet. Gondolj arra, hogy a készítők sokat dolgoztak a feladványokon. Nem szeretnénk, ha mindenki végigjátszás alapján, pár perc alatt, mindenféle erőfeszítés nélkül "végigtolná" a játékot.

 

Köszönöm a figyelmeteket, remélem tudtam segíteni!Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték