Login · Register
January 23 2019 07:58:40

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 89
· Legújabb tag: Dorupiqo

Kövess minket a Facebookon!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás
Játszani fogsz a 7 Days a Stranger magyar verziójával?

Igen, mindenképpen.
Igen, mindenképpen.
100% [5 Szavazat]

Nem fogok.
Nem fogok.
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 10/12/2017 20:01

Archívum

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

02/01/2018 22:27
Kalandokban gazdag boldog új évet Mindenkinek!

01/01/2018 20:36
Boldog új évet! Smile

01/01/2018 00:22
Boldog új évet mindenkinek!

01/01/2017 19:10
Boldog Új Évet mindenkinek! Smile

01/01/2017 14:58
Boldog Új évet! Smile


Üdvözlet
Üdvözlünk az AMS Studio weboldalán!

Ismerkedj meg saját készítésű point&click kalandjátékainkkal és a legújabb projektjeinkkel!
Szeretettel várunk a fórumban, ahol számos barátságos embert ismerhetsz meg egy kellemes, kalandjáték kedvelő légkörben :)
Költözés
Költözés

Sziasztok!

Csapatunk úgy döntött, hogy átköltöztetjük honlapunkat egy új facebook oldalra. A döntés oka egyszerű: manapság mindenki a Facebookot használja, így mi is áttértünk erre a használati módszerre, ezzel is megkönnyítve a Ti dolgotokat, mivel könnyebben elérhettek minket, és természetesen mi is Titeket!
Az új csoportot itt találjátok meg: https://www.facebook.com/groups/677561065976801/
A játékainkról szóló információk tehát ezentúl már csak ebben a csoportban jelennek meg, a honlapon már nem.

Várunk Mindenkit szeretettel! 

Tesztelési fázisba került a 7 Days a Skeptic magyarítása

Nemrégiben befejeződtek a 7 Days a Skeptic magyarításával kapcsolatos munkálatok. Csapatunk nemsokára teszteli a fordítást, és amint a lehetséges hibákat kijavítottuk, közzétesszük a fordítást az oldalon. Ezzel párhuzamosan elkezdtük a Chzo sorozat további részeink magyarítását is. A Trilby's Notes magyarítása után, a 6 Days a Sacrifice magyarításával folytatjuk munkánkat. Reméljük Ti is ugyanúgy vártátok a fordítást, mint mi. 

Új játék készülőben!

Falcon City plakát

 

Egy közel egy éve fejlődő projekt került ezennel napvilágra, amely az én (daneeca) egyetemi diplomamunkám keretei közt jött létre. Hatalmas köszönet a Budapesti Metrolopitan Egyetemnek, hogy forrást biztosított a játék megvalósulásához. Rövidesen minden információt közzéteszünk az oldalon, de addigis kövessétek a játék Facebook oldalát.

Fordítási projekt(ek)

 

Csapatunk kalandos utak után a világszerte elismert 7 Days a Skeptic, az 5 Days a Stranger folytatásának magyarra fordításába kezdett. Ezzel párhuzamosan egy másik projekt is fut a háttérben, amely daneeca újabb zseniális ötletének gyümölcse lesz. Részletekért kattints a cikkre!

Megérkezett a rejtett projekt!!

Éééés itt van! Végre Bolondok Napja! Kiszínesedett a rejtett kép is, habár a háttér egyesek számára még mindig nagy titkokat tartogat. Most már csak RAJTAD áll, hogy megtalálod-e! Ezen a linken keresztül juthatsz el a játék oldalára. Itt pedig megtalálod a játék fórumát. EGY ÚJÍTÁS!! Ha végigjátszottad a játékot, akkor kérlek töltsd ki EZT a kérdőívet, amely a jövőben a TE érdekeidet fogja szolgálni!! Ezzel is szeretnénk még jobbá tenni játékainkat és persze az oldalunkat. Csupán 2 percet vesz el az életedből!! :) Jó kalandozást mindenkinek!!

Rejtett projekt közeledőben

 

Csapatunk egy ideje már belefogott egy titkos projekt készítésébe, amit a közeljövőben fel fogunk tölteni a honlapra. Hogy mikor? És miről is van szó? Hogy megtudd, kattints a részletekre!

Könyvkaland újra a gramofonon

Nemrég újból elkezdtük a munkálatokat az oldal egyik legmisztikusabbnak tűnő játékával, a Könyvkalanddal. Sajnos a projekt készítésével kisebb műszaki galiba adódott, amiért kénytelenek voltunk új rajzokat készíteni a játékhoz, mivel a régi művek hatalmas szerencsétlenségünkre elvesztek. Így egy kicsit kisebb felbontásban, de a képek minőségét nem csökkentve, szinte élő képeket kaptunk Jimee kiüríthetetlen tarsolyából. A munkálatok gőzerővel folytatódnak tehát tovább, amíg el nem érjük a sokak által várt 100 %-ot. Addig is fórumozzatok, chateljetek és nézzétek a játék honlapját esetleges újítások után kutatva. :)

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Változások a levegőben!
Változások a levegőben!

Kedves kalandjáték rajongók! Biztos köztetek is akad, aki örülne, ha felélénkülne oldalunk. Szeretnénk egy olyan online színteret működtetni, ahova minden hasonló érdeklődésű szívesen látogat és kedvére üti el az időt olvasgatással, beszélgetéssel.

 

Ehhez kérjük most a Ti segítségeteket. Kérlek benneteket, hogy a jobb oldali blokkban szavazzatok az oldal jobbátételéért! :)

Új játék az oldalon!

Eljött a nap, amire mindenki várt (vagy legalábbis én), végre kész állapotba került Az élet rossz oldala 1. része. A játékot a következő linkről tölthetik le. Jó kalandozást mindenkinek, és ne felejtsetek el fórumozni! :) Ezzel párhuzamosan a 2. rész felkerült az oldalra a Készülő játékok közé.

Készül a Remény ládája II

 

Elkezdődtek a munkálatok a Remény ládája II. részével. Az első pár helyszín már kész is van, reméljük hasonló erővel és kitartással tudjuk folytatni a további helyszínek elkészítését. Addig is ide kattintva elérhetitek a játék jelenlegi állapotát.