Rejtett projekt közeledőben
Írta: tarodid - Dátum: March 23 2015 12:53:38

 

Csapatunk egy ideje már belefogott egy titkos projekt készítésébe, amit a közeljövőben fel fogunk tölteni a honlapra. Hogy mikor? És miről is van szó? Hogy megtudd, kattints a részletekre!


Teljes hír

Csapatunk egy ideje már belefogott egy titkos projekt készítésébe, amit a közeljövőben fel fogunk tölteni a honlapra. Hogy mikor? Kattints a részletekre!

 

A senki által nem látott projekt 2014. november eleje óta készülget az AMS Studio grafikai palettáján. Most már nem titok, hogy az egyik nemrég megjelent kalandunk kiegészítéseképpen jelenik meg a játék, az ügyesebbek gondolom már ki is találták melyikről van szó, mivel a cikk felett látható kép igencsak árulkodó. A titkos projektünk egyébként a húsvét küszöbe előtt fog kopogtatni honlapunkon, várva a kíváncsi érdeklődők klikkeléseit a Letöltés gombra. Ez a dátum pedig április elseje!! Igen, a Bolondok Napján adunk ki játékot. :) Nem átverés, nem április elsejei poén, ez a játék valóban meg fog jelenni elsején! Addig is karikázzátok be pirossal a naptáratokban ezt a napot, de ne az imént említett Bolondok Napja miatt! :) Kalandra fel! És használjátok bátran a fórumot, hátha elárulunk még pár dolgot a játékról. :)